Maksutavat

Maksaminen työsuhde-etuna saadulla maksuvälineellä

Smartum-setelit
Merkitse ilmoittautuessasi seteleillä maksettava euromäärä lahjakortti-kenttään ja kirjoita viestikenttään ”Smartum-setelit”. Setelit vastaanotetaan ilmoittaumispisteessä lahjakorttien tapaan, niiden tulle olla voimassa ja takana tulee lukea setelin haltijan eli ohjaajan nimi. Seteleistä ei anneta vaihtorahaa.

Smartum-saldo
Smartum-saldolla voi maksaa vain ennakkoon Smartumin verkkopalvelussa tai SmartumPay-sovelluksella. Kisapaikalla ei ole maksupäätettä. Merkitse ilmoittautuessasi maksettu euromäärä Maksettu-kenttään ja kirjoita tapahtumanumero arkistointitunnuksen tilalle. Tulosta kuitti ja näytä se kisapaikalla ilmoittautumispisteessä.

ePassi
ePassilla voi maksaa vain ennakkoon ePassin verkkopalvelussa. Säilytä saamasi tekstiviestikuitti. Merkitse ilmoittautuessasi maksettu euromäärä Maksettu-kenttään ja kirjoita arkistointitunnuksen tilalle ”ePassi”.

Tyky-Kuntosetelit
Merkitse ilmoittautuessasi seteleillä maksettava euromäärä lahjakortti-kenttään ja kirjoita viestikenttään ”Tyky-Kuntosetelit”. Setelit vastaanotetaan ilmoittaumispisteessä lahjakorttien tapaan, niiden tulle olla voimassa ja takana tulee lukea setelin haltijan eli ohjaajan nimi. Seteleistä ei anneta vaihtorahaa.

Tyky-Online
Tyky-Onlinellä voi maksaa vain ennakkoon Tyky-Online -sivulla verkkomaksuna. Merkitse ilmoittautuessasi maksettu euromäärä Maksettu-kenttään ja kirjoita arkistointitunnuksen tilalle ”Tyky-Online”.

Edenredin Virikesetelit
Merkitse ilmoittautuessasi seteleillä maksettava euromäärä lahjakortti-kenttään ja kirjoita viestikenttään ”Virikesetelit”. Setelit vastaanotetaan ilmoittaumispisteessä lahjakorttien tapaan, niiden tulle olla voimassa ja takana tulee lukea setelin haltijan eli ohjaajan nimi. Seteleistä ei anneta vaihtorahaa.

Ticket Duon mobiilimaksu
Mobiilimaksua varten sinulla tulee olla puhelimessasi MyEdenred-sovellus. Luo mobiilimaksu, etsi käyttöpaikka nimellä Järvenpään agilityurheilijat, syötä summa, vahvista maksu ja merkitse maksu käytetyksi. Varaudu esittämään esim. kuvakaappaus maksusta ilmopisteessä. Ohje

Eazybreak

Suorita maksu ennakkoon joko Eazybreakin sovelluksen tai tekstiviestimaksamisen kautta. JAUn koodi on Z538. Ilmoittautuessasi kirjoita viestikenttään Eazybreak ja varaudu esittämään kisapaikalla kuitti maksusta.

Ohjaajanvaihdos
Mikäli työsuhde-edulla maksetun startin ohjaajaa vaihdetaan, on kisamaksu maksettava uudelleen (kisapaikalla käteisenä).