Hyväntekeväisyyssählyturnaus 18.4.2004

BORTK ja TUUKK pronssiottelussaJAU järjesti Etelä-Suomen agilityseurojen välisen hyväntekeväisyyssählyturnauksen sunnuntaina 18.4.2004 Järvenpäässä. Tämä oli toinen kerta kun turnaus pidettiin, ensimmäisen järjesti Agility Sport Team keväällä 2003. Turnauksen tarkoituksena on nauttia liikunnasta hauskassa seurassa, kilvoitella pipo löysällä Etelä-Suomen agilitaajien sählymestaruudesta sekä toimia samalla hyvän asian puolesta. Vuoden 2003 voittajana JAU järjesti turnauksen tänä vuonna ja jatkoi näin perinnettä. Turnauksen tuotto lahjoitettiin tällä kertaa Avustajakoira ry:lle.

Turnaukseen oli kutsuttu järjestäjä mukaanlukien 19 agilityä harrastavaa yhdistystä. Määräaikaan mennessä mukaan ilmoittautui yhdeksän seuran joukkueet: Agility ry, Agility Sport Team, AgiToko Dogs, Borderterrierikerho, Hakunilan Seudun Koiraharrastajat, Helsingin Agility Urheilijat, Järvenpään agilityurheilijat, Kirkkonummen Kennelkerho ja Tuusulan Kennelkerho.

Turnauksen tulokset

Osallistuvat yhdeksän joukkuetta oli jaettu kolmeen lohkoon, joiden kokoonpanot oli arvottu. Alkulohkojen otteluissa voitosta sai 2 pistettä ja tasapelistä 1 pisteen.

Lohko ALohko BLohko C
Ottelut:
TUUKK-ATD
BORTK-TUUKK
ATD-BORTK
9-2
8-3
1-9
Ottelut:
AST-HSKH
AGRY-AST
HSKH-AGRY
10-6
1-17
10-5
Ottelut:
JAU-KKK
HAU-JAU
KKK-HAU
9-4
4-11
2-9
Lopputilanne:maalitpisteet
1. BORTK
2. TUUKK
3. ATD
17-4
12-10
3-18
4
2
0
Lopputilanne:maalitpisteet
1. AST
2. HSKH
3. AGRY
27-7
16-15
6-27
4
2
0
Lopputilanne:maalitpisteet
1. JAU
2. HAU
3. KKK
20-8
13-13
6-18
4
2
0

JAU ja AST loppuottelussaVälieriin alkulohkoista selvisi neljä joukkuetta: lohkojen voittajat eli BORTK, AST ja JAU sekä paras lohkokakkonen, joka oli niukasti TUUKK maalierolla +2. (HSKH:n maaliero +1 ja HAU:n 0). Välieräparien voittajat kohtasivat loppuottelussa ja häviäjät pronssiottelussa.

Välierät:     BORTK-AST
JAU-TUUKK     
2-5
10-7
Pronssiottelu:     BORTK-TUUKK    4-3
Loppuottelu: JAU-AST8-6

Loppuottelu oli erittäin tasainen ja eteni pitkään vuoromaalein. Toisen erän puolivälissä JAU sai nykäistyä kahden maalin eron ja onnistui pitämään sen loppuun saakka voittaen näin turnauksen toisen kerran peräjälkeen. Kakkoseksi tuli siis AST ja kolmostilan nappasi pronssiottelun voittanut BORTK.

Koska sekä voittaja- että hopeajoukkue olivat jo kertaalleen turnauksen järjestäneet, jaettiin ensi vuoden järjestämisoikeus palkinnoksi pronssimitalisteille. Toivottavasti BORTK ottaa haasteen vastaan!

Sijoittuneet joukkueet:

JAU:n joukkue 1. Järvenpään agilityurheilijat
 
Riitta Hynninen
Inka Juntheikki-Palovaara
Heikki Järvinen
Markku Kaukinen
Teemu Linna
Ellu Rantakangas
Janne Toivola
Terhi Uusitalo
 
Kuvassa mukana myös Avustajakoirayhdistyksen edustaja Reetta Mikkonen ja aputassu Hara
AST:n joukkue 2. Agility Sport Team
 
Juha Isopoussu
Mikko Kielinen
Ari Martelius
Satu Metsä
Pasi Miettinen
Nina Ruotsalainen
Kati Tarkiainen
Toni Tarkiainen
BORTK:n joukkue 3. Borderterrierikerho
 
Jouni Haavisto
Janne Karstunen
Martti Kyllönen
Tapio Niemi
Steen Petersen
Leena Saarela
Seppo Töyrylä
Melle Wikman-Karstunen