Alkusivulle Ohjelma Ilmoittautuminen Säännöt
Kisapaikka Osallistumisoikeudet Tulokset
 SÄÄNNÖT

Joukkue-SM & Seura-SM

SKL:n virallinen SM-joukkuekilpailu ja epävirallinen Seura-SM käydään saman joukkuekilpailun yhteydessä (lauantaina).

Kukin SKL:n jäsenyhdistys voi ilmoittaa mukaan yhden mini-joukkueen, yhden midi-joukkueen ja yhden maxi-joukkueen. Kuhunkin joukkueeseen kuuluu kolme koiraa ja yksi varakoira. Sama koira voi kilpailla vain yhdessä joukkueessa.

Viralliseen SM-joukkuekilpailuun osallistuvien joukkuekoirien tulee olla rekisteröityjä ja kilpailla agilityn kolmosluokassa viimeiseen ilmoittautumispäivämäärään (18.8.2003) mennessä. Myös juoksuiset nartut saavat osallistua ja ne starttaavat luokan viimeisenä.

Viralliset joukkueiden Suomenmestaruudet ratkotaan jokaisessa kokoluokassa erikseen. Joukkueen yhteistulokseen lasketaan mukaan kaikkien kolmen koiran tulos.

Seura-SM:iin osallistuvat automaattisesti kaikki ne yhdistykset, joilla on joukkue jokaisessa kokoluokassa. Mikäli yhdistys ei saa kasaan virallista joukkuetta johonkin kokoluokkaan, se voi ilmoittaa epävirallisen joukkueen, jossa saa olla myös 1- ja 2-luokan koiria sekä rekisteröimättömiä koiria.

Seura-SM-kilpailussa yhdistyksen yhteistulokseen lasketaan kaksi parasta tulosta jokaisen kokoluokan joukkueesta. Seuran kokonaistulos muodostuu siis kuuden kilpailijan (2 miniä, 2 midiä, 2 maxia) yhteistuloksesta.

Yksilö-SM

Osallistumisoikeus on koirilla joilla on viisi ns. sijoitusnollatulosta agilityn kolmosluokasta ajalta 22.7.2002-18.8.2003. Kuitenkin vain kaksi em. tuloksista voi olla vuodelta 2002 (ajalta 22.7.-31.12.2002) ja vain yksi voi olla hyppyradalta.

Vuoden 2002 Suomenmestarit ovat itseoikeutettuja osallistumaan myös ilman em. tuloksia.

SM-kilpailuun saavat osallistua myös juoksuiset nartut ja ne starttaavat luokan viimeisenä.

Kilpailu koostuu yhdestä agilityradasta ja yhdestä hyppyradasta, joiden yhteistulos ratkaisee Suomenmestaruuden. Hyppyrata käydään agilityradan tulosten perusteella käännetyssä paremmuusjärjestyksessä (poislukien mahdolliset juoksunartut).

 
Alkusivu | Kisaohjelma | Ilmoittautuminen | Säännöt | Kisapaikka | Osallistumisoikeudet | Tulokset