JAU Areena

Vuonna 2016 valmistunut puolilämmin 1800 m2 pressuhalli Sipoon Paippisissa aivan Järvenpään rajalla. Treenialustana toimii uusittu, heinäkuussa 2021 asennettu Saltexin keinonurmi kumirouhetäytteellä. Kaikilta kolmelta treenikentältä löytyvät laadukkaat agilityesteet. Ja mikä parasta, JAU Areenalla kisataan aina isolla kentällä ja Galican soft -kontakteilla!

Areenalta lyöytyy sisä WC, sekä buffetkeittiö. Hallia ympäröi hyvät metsäiset lenkkimaastot ja pihalla on runsaasti parkkitilaa.

Osoite: Rajakulmantie 224, Sipoo (kartta ja ajo-ohje).
HUOM! Koirien ulkoilutus vain hallin metsänpuoleisen päädyn metsissä!
Rajakulmantien toiselle puolelle EI saa mennä!
Tutustu Areenan sääntöihin: JAU Areenan säännöt.

Kesäkausi 2024

Kesäkaudella 2024 (toukokuu-elokuu) seuran ulkopuoliset voivat ostaa areenalle irtovuoroja primetime aikojen ulkopuolella tai ostaa ilta- ja aamuvirkku vapaatreenikortin (lisätiedot alempana).
Vakiovuoroja ei myydä kesäkaudelle, eikä irtovuoroja primetime aikaan klo 16-22.

Irtovuorot:
Klo 08-17 35e/h
Klo 22-08 15e/h (minimiveloitus hallivarauksissa 10e).

Vapaatreenioikeus ilta- ja aamuvirkku:
Ilta- ja aamuvirkkukortti klo 22-08
Hinta 30e/kk
– Klo 22-08 hallia saa varata kaikkina viikonpäivinä ma-su. Varauksia voi olla voimassa 1h kerrallaan, mutta jos hallilla on tyhjää, voi kortinhaltija mennä treenaamaan ilman varausta klo 22-08 välisenä aikana. Huom. katso kohta ilman vuorovarausta treenaaminen*.

*Ilman vuorovarausta treenaaminen: Mikäli hallissa treenaa ilman vuorovarausta, pitää kenttä luovuttaa seuraavalle ”vuorottomalle treenaajalle” 30 min kuluessa seuraavan saavuttua, jos kaikki kentät ovat käytössä. Hallin muut säännöt löydät sivun oikeasta laidasta.

Yhteystiedot: hallivaraukset@jau.fi.

Huom! Kysy erikseen koko hallin vuokrausta.

Kenttäjako kesäkausi 2024

Kesäkaudella JAU Areenalla on kaksi kenttää. Kummankin kentän koko on 26m x 26m.

Esimerkkikuva JAU Areenan kesäkauden kenttäjaosta.

Kenttäjako talvikaudelle 2024-2025

Talvikaudella JAU Areenalla on kolme kenttää. Tien päädyn kentän 3. koko on 16m x 26 m. Metsän päädyn kenttien 1. ja 2. koot ovat 36m x 13m.

Esimerkkikuva JAU Areenan talvikauden kenttäjaosta.

Kenttäkohtaiset estelistaukset:

Kenttä 1.
Galican softline kontaktit (kaikki säädettävissä, puomin korkeus sähköisesti säädettävissä, kontaktialueella kosketustunnistus ja ääni-ilmaisin), pehmopituus- ja muuri, fullgrip-putket, hajoava kehyksetön rengas, sekä Cooldog muoviset hyppysiivekkeet.
Kenttä 2.
Galican softline kontaktit ( kaikki säädettävissä), pehmopituus- ja muuri, fullgrip-putket, hajoava kehyksetön rengas, sekä Galican Intercan hyppysiivekkeet.
Kenttä 3.
Galican Intercan kontaktit, fullgrip- putket, hajoava kehyksetön rengas, pehmopituus ja -muuri. Galican Lite Line hyppysiivekkeet.
Kenttä 3. päädystä löytyy:
– Rally-toko alo-luokan Rally-toko kyltit ja 7 kpl kylttitelineitä.
– Hooperskaaria on täysi setti rimallisena ja ilman rimaa. Putkia x2, useita tynnyreitä, veräjiä x2.
– Tokoesteistä löytyy kartiot, siirrettävä peili ja säädettävä hyppyeste x2.

JAU Areenan esteettömyys

JAU Areenalle pääsee hallin molemmista päädyistä esteettömästi kesäkausina nosto-ovien kautta. Ulko-ovien edessä on kynnykset.

Hallin sisällä pystyy liikkumaan esteettömästi, mutta WC-tilat eivät ole esteettömiä. WC-tilat ovat maatasoa ylempänä merikontissa, eikä siellä mahdu liikkumaan esimerkiksi pyörätuolilla.