Vuosi 2023 pyörähtänyt käyntiin!

JAU:n 27. toimintavuosi on pyörähtänyt käyntiin! JAU kiittää menneestä vuodesta ihania jäseniään ja tietysti kisaajia, tuomareita ja muita osallisia!Vuonna 2022 saimme nauttia uuden karheasta Saltex-pohjasta JAU Areenalla ja samaisessa hallissa järjestimme peräti kahdeksat kisat huimilla kisaajamäärillä. Seuran jäsenet saivat nauttia perinteisistä seuramestiksistä ja pikkuJAUluista!Keväällä 2022 lahjoitimme huhtikuun kisojen kisatuloista 2022 euroa Suomen Punaiselle Ristille tukeaksemme hädässä...
More

Agilityn SM-kisoista yksilömenestystä!

Järvenpään agilityurheilijoiden Katja Kumpulainen ja sheltti Pikku Myy voittivat minien yksilökultaa Rovaniemellä käydyissä agilityn SM-kisoissa.JAU onnittelee upeasta suorituksesta! Kiitos ja kumarrus kaikille jäsenille jotka edustivat seuraamme kisoissa upeilla suorituksilla!
More

JSP-SM kisamenestystä!

Juniori, seniori ja para-agilityn SM-kisat käytiin 18.-19.6.2022. JAU:laiset menestyivät seuraavanlaisesti:Helmi ja Hilma SM-hopeaa junioreiden 15-18 pikkuminiluokassa! Kati ja Jesse SM-kultaa senioreiden 50-59 pikkuminiluokassa!Sari ja Varpu SM-hopeaa senioreiden 50-59 miniluokassa!
More