JAUlaisten hurja kisakesä 2016

Kukapa kissan, tai tässä tapauksessa koiran, hännän nostaisi ellei se itse? Nyt on nimittäin syytä venyttää henkselit äärimmilleen ja paukauttaa niin, että naapuripitäjäänkin kuuluu. JAUlaisten menestys kesän kisakentillä on ollut aivan huikeaa! Vai mitä tuumaatte?

  • SM-kisoista kesäkuussa medien (Katja Kumpulainen ja Uuno, Sanna Kobylin ja Zili, Otto Niinikoski ja Rooney, Emilia Rainetoja ja Loukku) ja maxien (Maarianna Takapuro ja Pita, Janne Toivola ja Twixy, Raisa Vähätalo ja Repo, Heidi Kurki ja Santtu) joukkuepronssia, maxi yksilöhopeaa (Raisa Vähätalo ja Repo) sekä seuramestaruus (kaikista joukkueista parhaat yhteistulokset)
  • Avoimista SM-kisoista seniori-kultaa Riitta Haaranen ja Mandi, medeissä kultaa Emilia Rainetojalle ja Loukulle ja maxeissa hopeaa Tiina Hasulle ja Mollalle
  • Nuoren SM kisoista Hanna Kimmoselle kultaa miniluokassa mittelspitz Wiksun kanssa 30.7. Keminmaalla
  • Pohjoismaiden mestaruuskisoissa Suomelle kultaa, mukana joukkueessa Raisa Vähätalo ja Repo
  • Uudenmaan piirinmestaruuksissa pöydät puhtaiksi, JAUn medijoukkueelle (Emilia Rainetoja ja Loukku, Suvi Ravi ja Dippi, Katja Kumpulainen ja Uuno, Sanna Kobylin ja Zili) kultaa, maxeille (Janne Toivola ja Twixy, Misa Riiali ja Tuumis Pumpula, Maarianna Takapuro ja Pita, Laura Isohanni-Honkanen ja Pirkko) ja mineille (Teija Liikala ja Taika, Riitta Haaranen ja Mandi, Vilma Flink ja Hulda, Soile Huttunen ja Rico) hopeaa. Yksilöissä piirinmestaruuksissa medeissä kultaa Katja Kumpulainen ja Elmo, hopeaa Emilia Rainetoja ja Loukku, maxeissa pronssia Janne Toivola ja Twixy. Lisäksi Helsingin piirinmestaruuksissa maxeissa yksilöhopeaa Raisa Vähätalolle ja Revolle.

JAU juhlii tänä syksynä 20-vuotissynttäreitään ja kuten huomata saattaa, seura on kiistatta yksi Suomen parhaista. Seuran sydän on aktiiviset jäsenet ihanine koirineen. Olemme ylpeitä jaulaisia ja sanomattakin on selvää, että olemme erityisen ylpeitä seurakaveriemme upeasta menestyksestä kisakentillä!

Piirimestaruus 2016 JAU Mini Hopea
Piirimestaruus 2016 JAU Mini Hopea
Piirimestaruus 2016 JAU Medi Kulta
Piirimestaruus 2016 JAU Medi Kulta
Jau MAKSI Piirimestaruus hopea 2016
Jau MAKSI Piirimestaruus hopea 2016

 

Teksti: Sanna Lyytinen

Kuvat: Jorma Huttunen